Mere information om Ultreia Rapolao - Raúl Pérez
I glasset viser Ultreia Rapolao fra Raúl Pérez' pen en tæt purpurrød farve. Den første næse af Ultreia Rapolao afslører nuancer af appelsinmarmelade og brombær. De frugtagtige komponenter i bouqueten får følgeskab af noter af fadlagring og endnu mere frugtagtige, balsamiske nuancer.
Denne spanske vin smager behageligt tørt. Den er aftappet med kun 1,2 gram restsukker. Det er en rigtig kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og derfor er denne spanske vin, trods sin tørhed, naturligvis en fryd med den fineste balance. Smag har ikke nødvendigvis brug for meget restsukker. Denne tætte rødvin er fyldig og har flere lag i smagen. Takket være den tilstedeværende frugtsyre er Ultreia Rapolao vidunderligt frisk og livlig i munden. Eftersmagen på denne rødvin fra vindistriktet Castilla y León, nærmere bestemt fra Bierzo DO, som er i stand til at modne godt, er imponerende med sin bemærkelsesværdige finish.
Vinifikation af Raúl Pérez Ultreia Rapolao
Den kraftfulde Ultreia Rapolao fra Spanien er en single-varietal-vin lavet på druesorten Mencia. Efter høsten føres druerne hurtigt til pressehuset. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i små trækar ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske.
Madsanbefaling til Ultreia Rapolao fra Raúl Pérez
Nyd gerne denne rødvin fra Spanien ved en temperatur på 15 - 18°C til kikærtecurry, spaghetti med kapers og tomatsauce eller grøntsagsgryde med pesto.
- Flere produkter fra Raúl Pérez