♥ I øjeblikket 18 882 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!
Ultreia Rapolao - Raúl Pérez
vegan vegan
Blackberry, solbær, Appelsinmarmelade, Lakrids og Chokolade

Ultreia Rapolao - Raúl Pérez

Årgang

2019
Den maksimale ordremængde er nået, og ordremængden justeres automatisk.
Minimum ordremængde er ikke nået, ordremængden justeres automatisk.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
24
Ultreia Rapolao - Raúl Pérez
Personligt!
Personligt!
Personligt!
Ja, selvfølgelig!
Personligt!
Pålidelig!

Mere information om Ultreia Rapolao - Raúl Pérez

I glasset viser Ultreia Rapolao fra Raúl Pérez' pen en tæt purpurrød farve. Den første næse af Ultreia Rapolao afslører nuancer af appelsinmarmelade og brombær. De frugtagtige komponenter i bouqueten får følgeskab af noter af fadlagring og endnu mere frugtagtige, balsamiske nuancer.

Denne spanske vin smager behageligt tørt. Den er aftappet med kun 1,2 gram restsukker. Det er en rigtig kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og derfor er denne spanske vin, trods sin tørhed, naturligvis en fryd med den fineste balance. Smag har ikke nødvendigvis brug for meget restsukker. Denne tætte rødvin er fyldig og har flere lag i smagen. Takket være den tilstedeværende frugtsyre er Ultreia Rapolao vidunderligt frisk og livlig i munden. Eftersmagen på denne rødvin fra vindistriktet Castilla y León, nærmere bestemt fra Bierzo DO, som er i stand til at modne godt, er imponerende med sin bemærkelsesværdige finish.

Vinifikation af Raúl Pérez Ultreia Rapolao

Den kraftfulde Ultreia Rapolao fra Spanien er en single-varietal-vin lavet på druesorten Mencia. Efter høsten føres druerne hurtigt til pressehuset. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i små trækar ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske.

Madsanbefaling til Ultreia Rapolao fra Raúl Pérez

Nyd gerne denne rødvin fra Spanien ved en temperatur på 15 - 18°C til kikærtecurry, spaghetti med kapers og tomatsauce eller grøntsagsgryde med pesto.

Hårde fakta

Typ produktu:
Vintype:
Rødvin
Vin farve:
Rød
Smag:
Anledning og tema:
Typisk aften , Ildsted ved aften , Madlavning med venner
Wine acidity in g/l:
5,6
Residual sugar in g/l:
1,2
Delstat:
Spanien
Dyrkningsareal:
Castilla y León (ES)
Underregion:
Bierzo DO (ES)
Druesort:
Cuvée:
monovarietal
Udvidelse:
Lllle træ
Detaljer om udvidelse:
Barrique 225 l
Ekspansionstid i mon.:
12
Kvalitetsklassifikation og prædikater:
D.O. Denominación de Origen
Økologisk, vegansk, alkoholfri osv.:
Aroma:
Blackberry , solbær , Lakrids , Appelsinmarmelade , Chokolade
Mundfølelse:
tæt
Efterklang:
lang
Stil:
Gamle verden , klassisk
Optimal serveringstemperatur i C °:
15 - 18
Denne vin er velegnet til:
Lette og solide retter , Krydrede og salte retter
Vinglas anbefaling :
Burgunderkelch
Størrelse i L.:
0,75
Flaske design og udstyr:
Burgunder flaske , klassisk
Lukningstype:
Kork
Holdbarhed i år fra årgang:
8
Alkohol i vol%:
13.7
Allergener og ingredienser:
Indeholder sulfitter og svovldioxid
Distributør:
Raúl Pérez - C/ Promadelo s/n - 24530 Valtuille de Abajo (León) - Spanien
Vare.-nr:
70009-ES-RW-MN-0093-19
OP OP
OP