Mere information om Ultreia la Claudina - Raúl Pérez
I glasset præsenterer Ultreia la Claudina fra Raúl Pérez en lys lysegul farve. Bouqueten på denne hvidvin fra Castilla y León imponerer med nuancer af brioche og grapefrugt. Hvis vi sporer aromaerne yderligere, tilføjes honning, smør og ristet træ, drevet af egetræets indflydelse.
På ganen starter Ultreia la Claudina fra Raúl Pérez vidunderligt tør, grippy og aromatisk. Der findes tør og virkelig tør. Denne hvidvin hører til sidstnævnte, da den er tappet med kun 0,8 g restsukker. På tungen er denne afbalancerede hvidvin kendetegnet ved en utrolig sprød og let tekstur. Takket være den tilstedeværende frugtsyre er Ultreia la Claudina vidunderligt frisk og livlig i munden. Afslutningen på denne hvidvin fra vindistriktet Castilla y León, nærmere bestemt fra Bierzo DO, som er i stand til at modne godt, er i sidste ende overbevisende med en god eftersmag.
Vinifikation af Ultreia la Claudina af Raúl Pérez
Den afbalancerede Ultreia la Claudina fra Spanien er en enkeltdruevin lavet på druesorten Godello. Når druerne er høstet i hånden, bliver de straks ført til pressehuset. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i små trækar ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er færdig, modnes den elegante Ultreia la Claudina i yderligere 16 måneder på barriques af amerikansk eg.
Madsanbefalinger til Raúl Pérez Ultreia la Claudina
Denne hvidvin fra Spanien nydes bedst afkølet ved 8-10°C til torsk med agurk og sennepsgrøntsager, pasta med pølsehorn eller penne med rucola.
Awards for Ultreia la Claudina fra Raúl Pérez
- Flere produkter fra Raúl Pérez