Rosso del Bepi Veneto IGT - Giuseppe Quintarelli
Mere information om Rosso del Bepi Veneto IGT - Giuseppe Quintarelli
Den fadlagrede Rosso del Bepi Veneto fra vindistriktet Veneto præsenterer sig i en tæt purpurrød farve i glasset. Efter den første slynge afslører denne rødvin en høj viskositet, som kan ses i farvede glasvinduer i kanten af glasset. Den første næse af Rosso del Bepi Veneto er smigrende med nuancer af surkirsebær og figner. De frugtagtige komponenter i bouqueten får følgeskab af noter af fadlagring som nelliker og hvid peber.
Giuseppe Quintarelli Rosso del Bepi Veneto imponerer med sin elegant tørre smag. Den er aftappet med et usædvanligt lavt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og derfor er denne italiener, trods sin tørhed, naturligvis en fryd for øjet med den fineste balance. Fremragende smag behøver ikke nødvendigvis meget restsukker. Teksturen i denne kraftfulde rødvin er vidunderligt tæt på ganen. Eftersmagen på denne meget modne rødvin fra vindistriktet Veneto, nærmere bestemt Rosso del Veneto IGT, er imponerende med en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinifikation af Rosso del Bepi Veneto af Giuseppe Quintarelli
Grundlaget for den kraftfulde Rosso del Bepi Veneto fra Veneto er druer fra druesorterne Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Corvina, Corvinone, Croatina, Nebbiolo og Rondinella. Rosso del Bepi Veneto er også klart bestemt af klimatiske og stilistiske faktorer Rosso del Veneto IGT. Denne italienske vin kan bogstaveligt talt beskrives som en vin fra den gamle verden, som præsenterer sig på en usædvanlig imponerende måde. Efter høsten transporteres druerne til vineriet så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i små trækar ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er afsluttet, lagres den kraftfulde Rosso del Bepi Veneto i flere måneder på slavonske egetræsfade.
Anbefaling af Rosso del Bepi Veneto fra Giuseppe Quintarelli
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15-18°C til boeuf bourguignon, lammeragout med kikærter og tørrede figner eller gåsebryst med ingefær-rødkål og merian.
Priser til Rosso del Bepi Veneto fra Giuseppe Quintarelli
.- Flere produkter fra Azienda Agricola Giuseppe Quintarelli