♥ I øjeblikket 17 151 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Lambrusco vine

(26)

Lambrusco er en meget gammel, rød druefamilie, der er hjemmehørende i Italien. Det menes, at denne rødvin allerede blev dyrket i etruskiske tider. Lambrusco vinfamilien omfatter over 60 sorter, hvoraf de bedst kendte repræsentanter er Lambrusco Salamino, Lambrusco Maestri, Lambrusco Grasparossa og Lambrusco Sorbara.

Lær mere om Lambrusco vine
Luk filtre
fra til
Tilbud  
Meget bedømt  
24 h 🚀  
Ingen resultater fundet!
Lambrusco Grasparossa di Castelvetro Amabile Frizzante DOC - Villa di Corlo
2021
2022
Lambrusco Grasparossa di Castelvetro Amabile Frizzante DOC - Villa di Corlo
Rødvin Lambrusco mild - doux - sweet - dolce Italien Emilia-Romagna (IT) Lambrusco Grasparossa di Castelvetro DOC (IT)
Lambrusco Rosso Emilia IGT - Cantine Riunite
Lambrusco Rosso Emilia IGT - Cantine Riunite
Rødvin Lambrusco Halvsød Italien Emilia-Romagna (IT)
Lambrusco Rosato Emilia IGT - Cantine Riunite
Lambrusco Rosato Emilia IGT - Cantine Riunite
Mousserende vin Lambrusco Halvsød Italien Emilia-Romagna (IT)
Lambrusco Bianco Emilia IGT - Cantine Riunite
Lambrusco Bianco Emilia IGT - Cantine Riunite
Mousserende vin Lambrusco Halvsød Italien Emilia-Romagna (IT)
Lambrusco Rosso Emilia IGT 1,5 l Magnum - Cantine Riunite
Lambrusco Rosso Emilia IGT 1,5 l Magnum - Cantine Riunite
Rødvin Lambrusco Halvsød Italien Emilia-Romagna (IT)
Lambrusco Grasparossa frizzante secco DOC - Cantina Puianello Lambrusco Grasparossa frizzante secco DOC - Cantina Puianello
Rødvin Mousserende vin Lambrusco Tør - dry - sec Italien Emilia-Romagna (IT) Colli di Scandiano e di Canossa DOC (IT)
- Lambrusco Grasparossa di Castelvetro Secco Frizzante DOC 2021 - Villa di Corlo
Rødvin Mousserende vin Lambrusco Tør - dry - sec Italien Emilia-Romagna (IT) Lambrusco Grasparossa di Castelvetro DOC (IT)
Lambrusco Dolcezza Rosso Emilia Romagna IGT - Cantine Riunite Lambrusco Dolcezza Rosso Emilia Romagna IGT - Cantine Riunite
Rødvin Lambrusco Halvsød Italien Emilia-Romagna (IT)
Reggiano Lambrusco Rosso Emilia DOC - Cantine Riunite Reggiano Lambrusco Rosso Emilia DOC - Cantine Riunite
Rødvin mild - doux - sweet - dolce Italien Emilia-Romagna (IT)
Salg
6er Vorteils-Weinpaket - Lambrusco Rosso Emilia IGT - Cantine Riunite 6er Vorteils-Weinpaket - Lambrusco Rosso Emilia IGT - Cantine Riunite
Salg
18er Vorteils-Weinpaket - Lambrusco Rosso Emilia IGT - Cantine Riunite 18er Vorteils-Weinpaket - Lambrusco Rosso Emilia IGT - Cantine Riunite
Lambrusco Primabolla Amabile frizzante DOC - Cantina Puianello Lambrusco Primabolla Amabile frizzante DOC - Cantina Puianello
Rødvin Mousserende vin Lambrusco mild - doux - sweet - dolce Italien Emilia-Romagna (IT) Reggiano DOC (IT)
Unico Lambrusco di Sorbara DOC - Cantina Divinja
Unico Lambrusco di Sorbara DOC - Cantina Divinja
Rødvin Mousserende vin Lambrusco Demi-sec - Medium Dry - Abboccato - Semi-Seco Italien Emilia-Romagna (IT)
Il Morro Lambrusco Salamino DOP - Cantina Divinja Il Morro Lambrusco Salamino DOP - Cantina Divinja
Rødvin Mousserende vin Lambrusco Tør Italien Emilia-Romagna (IT)
Sigillo Lambrusco di Sorbara - Cantina Divinja Sigillo Lambrusco di Sorbara - Cantina Divinja
Rødvin Mousserende vin Lambrusco Tør Italien Emilia-Romagna (IT)
Rose di Bacco Lambrusco Rosso Amabile Emilia-Romagna IGT - Chiarli Rose di Bacco Lambrusco Rosso Amabile Emilia-Romagna IGT - Chiarli
Rødvin Lambrusco Halvsød Italien Emilia-Romagna (IT)
Rose di Bacco Lambrusco Bianco Amabile Emilia-Romagna IGT - Chiarli
Rose di Bacco Lambrusco Bianco Amabile Emilia-Romagna IGT - Chiarli
Hvidvin Mousserende vin Lambrusco Halvsød Italien Emilia-Romagna (IT)
Cherubino Lambrusco Grasparossa di Castelvetro DOC - Medici Ermete Cherubino Lambrusco Grasparossa di Castelvetro DOC - Medici Ermete
Rødvin Halvsød Italien Emilia-Romagna (IT) Lambrusco Grasparossa di Castelvetro DOC (IT)
bio bio
vegan vegan
Lambrusco Doc Fratello Sole Semisecco - Cantine Riunite Lambrusco Doc Fratello Sole Semisecco - Cantine Riunite
Mousserende vin Halvtør Italien Emilia-Romagna (IT) Modena DOC (IT)
bio bio
Lambrusco Rosso Bio - Cantine Riunite Lambrusco Rosso Bio - Cantine Riunite
Mousserende vin Halvsød Italien Emilia-Romagna (IT)
Lambrusco Dolcezza Rosso Emilia Romagna IGT 1,5l Magnum - Cantine Riunite Lambrusco Dolcezza Rosso Emilia Romagna IGT 1,5l Magnum - Cantine Riunite
Rødvin Lambrusco Halvsød Italien Emilia-Romagna (IT)
Link Rosé Millesimato Brut Modena DOC - Ferro 13 Link Rosé Millesimato Brut Modena DOC - Ferro 13
Mousserende vin brut - bruto Italien Veneto (IT) Venezia DOC (IT)
Salg
12er Vorteils-Weinpaket - Lambrusco Rosso Emilia IGT - Cantine Riunite 12er Vorteils-Weinpaket - Lambrusco Rosso Emilia IGT - Cantine Riunite
Salg
3er Kennenlernpaket - Lambruscos von Cantina Divinja 3er Kennenlernpaket - Lambruscos von Cantina Divinja
Salg
Tip!
6er Vorteils-Weinpaket - Lambrusco aus Italien 6er Vorteils-Weinpaket - Lambrusco aus Italien

Lambrusco fra Emilia-Romagna

Vinmarken beplantet med Lambrusco vinstokke i Italien andrager over 10 tusind hektar. Lambruscodyrkes hovedsageligt i vinregionen Emilia-Romagna, men Denne verdensberømte italienske rødvin findes også i Lombardiet, Apulien, Sicilien og Piemonte.

Lambrusco - en mousserende rødvin

I Italien bruges Lambrusco-druerne hovedsagelig til at fremstille mousserende, frugtagtige røde og rosévine (= Lambrusco Frizzante ). For et stykke tid siden blev disse Lambrusco Frizzanteproduceret som ægte masseprodukter og burde ikke mangle i nogen italiensk restaurant som en dagligdags drink. I dag tænker folk i stigende grad på kvaliteterne ved den traditionelle Lambrusco vin.

Lambrusco: Fra tør til dejlig

Denne vin er lavet relativt tør og har en typisk, frugtagtig-bitter smag og har intet til fælles med det mest klæbrig-søde masseprodukt Lambrusco . Den traditionelle Lambrusco-dyrkning er i stand til at levere fremragende vine, der harmonerer meget godt med det lokale køkken. Sådanne italienske vine er f.eks. tilbydes af mindre vingårde under oprindelsesbetegnelserne Lambrusco di Castelvetro, Lambrusco di Sorbara og Lambrusco di Salamino di Santa Croce trykkes.

Lambrusco: intens farve og lavt alkoholindhold

Lambrusco-vine er kendetegnet ved deres intense røde farve og lave alkoholindhold, der ifølge DOC-retningslinjerne kan være op til maksimalt 10,5 volumenprocent. De lugter generelt af kirsebær og jordbær, har få tannin , har en forfriskende syre og smager som allerede nævnt lidt bittert.

Interessante fakta om Lambrusco

Hvorfor perler Lambrusco?

Lambrusco gennemgår en anden gæringsproces med ugæret most i en trykbeholder ved 2,5 bar. Dette beriger vinen med kuldioxid og bliver mousserende vin.

Alternativt går vinen gennem en flaskefermentering , som det traditionelt gøres med Crémant eller Champagne.

Hvordan smager Lambrusco?

Den typiske smag af Lambrusco er frugtagtig og lidt bitter med en forfriskende syre. Derudover har de fleste mousserende vine fra Lambrusco en svag sødme.

Der er dog over 20 forskellige Lambrusco druesorter og dermed også mange forskellige aromaer, som en Lambrusco kan udtrykke, den mousserende vin viser ofte blomster- og frugtagtige noter af kirsebær, jordbær, violet, hindbær og brombær. < / p>

Er Lambrusco kulsyreholdig?

Lambrusco indeholder kulsyre, som udvikler sig enten gennem den anden gæring i trykbeholderen eller gennem flaskefermentering.

Hvor kommer Lambrusco fra?

Den faktiske oprindelse af Lambrusco er usikker. I dag er den norditalienske region Emilia-Romagna  kendt for dyrkning af de mest populære Lambrusco druesorter. Sorterne Grasparossa, Salamino og Lambrusco di Sorbara, som er særligt populære i lokalområdet, vokser omkring byerne Modena, Reggio Emilia og Sorbara.

Er Lambrusco dejlig?

Vinproducenten beslutter, om en Lambrusco skal vinificeres sødt eller tørt. I henhold til kundekredsens ønsker kan han stoppe gæringen med et koldt chok. Afhængig af hvornår gæringen blev stoppet, indeholder den mousserende vin meget eller lidt resterende sukker, så der oprettes enten en tør Lambrusco eller en sød Lambrusco.

Imidlertid laves italienske mousserende vine normalt tørre.

Hvordan drikker du Lambrusco?

Lambrusco skal være ung fuld. Den ideelle drikketemperatur er mellem 13 og 14 ° C .

Den frugtagtige, tangy mousserende vin viser sine styrker især om sommeren og er også en ideel ingrediens i forfriskende cocktails.

Ting at vide om Lambrusco
Welches Glas benutzt man zu Lambrusco?
Das richtige Weinglas für Lambrusco ist durchaus ein größerer Weißweinkelch.
Warum perlt Lambrusco?
Lambrusco durchläuft einen zweiten Gärprozess mit unvergorenem Most in einem Druckbehälter bei 2,5 bar. Dadurch bereichert sich der Wein an Kohlensäure und wird zum Perlwein. Alternativ durchläuft der Wein eine Flaschengärung, wie es beispielsweise traditionell beim Crémant oder auch Champagner geschieht.
Wie schmeckt Lambrusco?
Der typische Geschmack von Lambrusco ist fruchtig und etwas bitter mit einer erfrischenden Säure. Zudem legt sich auf die meisten Lambrusco Perlweine eine leichte Süße. Allerdings gibt es über 20 verschiedenen Lambrusco-Rebsorten und somit auch viele verschiedenen Aromen, die ein Lambrusco äußern kann. Nicht selten zeigt der Perlwein florale und fruchtige Noten nach Kirsche, Erdbeere, Veilchen, Himbeere und Brombeere.
Ist in Lambrusco Kohlensäure?
Lambrusco beinhaltet Kohlensäure, die sich entweder durch die zweite Gärung im Druckbehälter oder per Flaschengärung entwickelt.
Wo kommt Lambrusco her?
Der eigentliche Ursprung des Lambruscos ist ungewiss. Heute ist vor allem die norditalienische Region Emilia-Romagna bekannt für den Anbau der beliebtesten Lambrusco Rebsorten. So wachsen um die Städte Modena, Reggio Emilia und Sorbara die Sorten Grasparossa, Salamino und Lambrusco di Sorbara, die besonders im lokalen Umfeld sehr beliebt sind.
Ist Lambrusco lieblich?
Ob ein Lambrusco lieblich oder trocken vinifiziert wird, entscheidet der Winzer. Ganz nach den Wünschen der Klientel kann er die Gärung durch einen Kälteschock stoppen. Je nachdem, wann die Gärung gestoppt wurde, beinhaltet der Perlwein viel oder wenig Restzucker, sodass entweder ein trockener oder lieblicher Lambrusco entsteht. Allerdings werden die italienischen Perlweine üblicherweise trocken ausgebaut.
Wie trinkt man Lambrusco?
Lambrusco sollte jung getrunken werden. Die ideale Trinktemperatur liegt zwischen 13 und 14 °C. Der fruchtig-spritzige Perlwein zeigt besonders im Sommer seine Stärken und bietet sich auch als Bestandteil in erfrischenden Cocktails an.
OP OP
OP