- Denne udtryksfulde rødvin harmonerer perfekt med løgtærte med timian eller torsk med agurk-sennepsgrøntsager
- Dens oprindelse i Valencia gør denne vin til en typisk repræsentant for vine fra den gamle verden
- En kraftig rødvin, der bl.a. er fremragende til madlavning med venner eller til en aften ved pejsen
emballage!
Mere information om Julia Monastrell DO - Bodega de Moya
Julia Monastrell fra Bodega De Moya er en fyldig vin fra en enkelt vinmark i Valencia-vinområdet. Denne rødvin er dedikeret til hans svigermor Julia.
I glasset skinner denne vin i en klar rubinrød farve med let røde reflekser. Bouqueten afslører en flerstrenget, facetteret aroma: saftige brombær og hindbær møder modne solbær med blide antydninger af ristet brød. Aromaerne i næsen er underbygget af hyldebær og cedertræ. Den friske syre i munden harmonerer vidunderligt med bær- og træaromaerne og den runde, strukturerede krop. Afslutningen er overbevisende med en vidunderlig længde.
Vinifikation af Julia Monastrell De Moya
Monastrell-druerne til denne rødvin kommer fra 60 år gamle vinstokke i vinmarker i Vall d-Albaida og høstes omhyggeligt i hånden. Druerne plukkes, mens de stadig er i vinmarken, og de pakkes derefter i kasser på 15 kg.
Druerne afkøles ved 4 grader celsius i 24 timer, inden macerationen begynder i 1000 liters træfade ved en kontrolleret temperatur. Gæringsprocessen samt udblødningen af denne vin tager mellem 26 og 34 dage. I løbet af denne proces bliver presseresterne regelmæssigt nedsænket. Denne spanske rødvin modnes på udvalgte nye franske egetræsfade i i alt 18 måneder.
Madanbefaling til Bodega De Moya Julia Monastrell
Nyd denne tørre rødvin fra Spanien til retter fra det asiatiske køkken eller også til italienske klassikere, såsom hjemmelavet pizza med krydret salami eller også spaghetti Bolognese. Vi anbefaler at dekantere denne vin.
Priser for Monastrell Julia fra De Moya
Mundus Vini: Sølv for 2015
- Flere produkter fra Bodega de Moya