Vingården Dr. Hinkel - i 18 generationer i Framersheim
Vingården Dr. Hinkel arbejder med stor passion efter gamle traditioner og traditionel viden, og de kan i den forbindelse trække på en stor erfaring, for allerede i 1700 bragte de første Hinkels vin på flaske i Freimersheim i Rheinhessen. Og i dag, i den 18. generation, fortsætter dette arbejde. Erfaringerne fra de sidste 300 år er en stor skat for familien, som også hele tiden bliver udvidet. Og det betaler sig, for vinhuset har i de seneste år jævnligt fået de højeste roser af fagpressen. Vinmagasinet Selection regner endda Dr. Hinkel-vinhuset blandt de 50 bedste vinproducenter i Tyskland. Dr. Hinkel opnåede også en 14. plads i konkurrencen "Top 50 Germany".
Vingården Dr. Hinkel og naturen
Bæredygtighed spiller en stor rolle på Dr. Hinkel . Som et af de første vinhuse i regionen har de omlagt deres dyrkning til at være naturvenlig: der anvendes vedvarende ressourcer, brugt glas skylles, og i vinmarken anvendes der ikke insekticider og kobberholdige pesticider.
De typiske fineringsmidler som æggehvide, der bruges til at klarlægge vinen, er også tabu på Dr. Hinkel , og vinene fra godset er veganske overalt.
Vinmarkerne på Dr. Hinkel-ejendommen
Godsets vinmarker ligger omkring Framersheim i hjertet af Rheinhessen.
- Kreuzweg: ligger direkte på pilgrimsruten til Santiago de Compostela og byder på en jordbund af løss-lodde, hvor Pinot Blanc og Pinot Gris trives godt.
- Zechberg: giver fylde til Pinot Noir og Chardonnay, der dyrkes her, med sine kalksten- og lermergelkomponenter; den sydlige beliggenhed giver ideelt sollys, hvilket fremmer druernes modning.
- Hornberg: det højeste sted i nærheden af Framersheim i 272 m højde over havet, hvor Portugieser og Dornfelder slår rod i jorden. De lavere udbytter danner grundlaget for vine af højere kvalitet fra Weingut Dr. Hinkel.
- Schlossberg: Her i det kølige klima vokser Sauvignon Blanc på jernholdig jordbund, der giver vinene mineralitet.
Arbejdet i vingården hos Dr. Hinkel
Begrænsning af beskæring og permanent beplantning er grundlæggende principper for arbejdet i vingården på Dr. Hinkel-vinhuset. Reduktionen af udbyttet bidrager til at forbedre druernes kvalitet og sikrer dermed mere aromatiske og ekstraktrige vine. Omhu og manuelt arbejde fra vinmarken til kælderen og ned i flasken er en selvfølge for at skabe særligt facetterede vine. Dr. Hinkel 's hvidvine udvikles i en syrlig, frugtagtig stil, mens rødvinene får masser af tid til at modne på store træfade eller nye barriques.
Dyrkede Dr. Hinkel-druesorter
- Chardonnay
- Pinot Gris
- Kerner
- Riesling
- Silvaner
- Dornfelder
- Pinot Noir
- St. Laurent
Dr. Hinkels vine
Godsets vine er opdelt i tre linjer:
- Light: vine, der er sjove at drikke og gode til hverdag
- Deepblue: tørre vine og søde vine, der er fremstillet på grundlag af lave udbytter og har en høj tæthed og kompleksitet
- Black Passion: de bedste vine fra ejendommen. Masser af karakter, materiale fra de bedste steder og et stort lagerpotentiale til nydelse i de kommende år
Yderligere oplysninger om Dr. Hinkel
Adresse | |
---|---|
Virksomhedsnavne: | Vingård Dr. Hinkel |
Gade: | Kirchstraße 53 |
By: | 55234 Framersheim |
Land: | Tyskland |
Region: | Rheinland-Pfalz |
Kontinent: | Europa |
Kontakt og web | |
Websted: | https://www.weingut-dr-hinkel.de/ |
E-Mail: | [email protected] |
Facebook: | https://www.facebook.com/DrHinkel/ |
Telefon: | +49 6733 368 |
Fax: | +49 6733 1490 |
Virksomhed | |
År for stiftelse: | 1700 |
Ejer: | Dr. Roland Hinkel |
Administrerende direktør: | Dr. Roland Hinkel |
Vin | |
Kældermester: | Dr. Roland Hinkel |
Dyrkede vinmarker: | Kreuzweg, Zechberg, Hornberg, Schlossberg |
Landbrugsmetoder, dyrkning: | nachhaltig, Anschnittbegrenzung, Dauerbegrünung |