Mere information om Corte Giara La Groletta Ripasso della Valpolicella DOC - Allegrini
I glasset afslører Corte Giara La Groletta Ripasso della Valpolicella fra Allegrini en lys rubinrød farve. Den første næse af Corte Giara La Groletta Ripasso della Valpolicella er smigrende med noter af brombærgelé. De frugtagtige dele af bouqueten får følgeskab af valnød, kanel og vanilje.
Denne vin imponerer med sin elegant tørre smag. Den er aftappet med usædvanligt lidt restsukker. Som man kan forvente af en vin i den høje kvalitetsklasse, er denne italiener naturligvis i fin balance på trods af sin tørhed. Fremragende smag behøver ikke nødvendigvis meget sukker. På tungen er denne afbalancerede rødvin kendetegnet ved en utrolig fløjlsblød tekstur. Eftersmagen på denne ungdommelige rødvin fra vindistriktet Veneto, nærmere bestemt Valpolicella Ripasso DOC, imponerer med en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinifikation af Allegrini Corte Giara La Groletta Ripasso della Valpolicella
Den afbalancerede Corte Giara La Groletta Ripasso della Valpolicella fra Italien er en cuvée lavet af druesorterne Corvina og Rondinella. Efter høsten føres druerne straks til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske.
Vinmenu til Corte Giara La Groletta Ripasso della Valpolicella fra Allegrini
Denne italienske rødvin nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18 °C. Den er perfekt som ledsager til spinatgratin med mandler, kålroulader eller græskargryde
.- Flere produkter fra Allegrini