- Dieser Rotwein aus besten Trauben ergänzt ausgezeichnet Gerichte wie gebratenen Kalbsleber mit Äpfeln, Zwiebeln und Balsamessigsauce oder gefüllten Paprikaschoten
- Der Ausbau im kleinen Holz macht diesen italienischen Rotwein besonders fleischig
- Ein kraftvoller Rotwein, erstklassig zu Weihnachten
emballage!
Mere information om Amarone della Valpolicella DOCG 3,0 l Jeroboam - Zenato
Der er også en overgang i farven ved kanten. Denne italienske cuvée præsenterer vidunderligt komplekse noter af sorte kirsebær, blommer, brombær og morbær i glasset. Der er også antydninger af middelhavsurter, garrigue og grøn peber.
Denne tørre rødvin fra Zenato er ideel til vinelskere, der foretrækker 0,0 gram restsukker i deres vin. På tungen er teksturen i denne kraftige rødvin vidunderligt kødfuld og fyldig. Eftersmagen på denne meget modne rødvin fra vindistriktet Veneto, eller mere præcist fra Amarone della Valpolicella DOCG, er i sidste ende en fryd med en god finish.
Vinifikation af Zenato Amarone della Valpolicella Jeroboam
Denne kraftige rødvin fra Italien er lavet på druesorterne Croatina, Corvina, Oseleta og Rondinella. Efter høsten transporteres druerne til pressehuset så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen efterfølges af 42 måneders modning i slavonske egetræsfade.
Anbefaling af Zenato Amarone della Valpolicella Jeroboam
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C til lammeragout med kikærter og tørrede figner, stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce eller grøntsagscouscous med oksefrikadeller.